Bands

Odense Winter Rock byder på 10 hårdtslående og inspirerende bands på bare 13 timer i en bred vifte af genrer fra klassisk rock til alternativ metal!


VIVA LA WOLFE

Viva la Wolfe er et fem-mands rockband fra Esbjerg, dannet i 2017, der spiller kompromisløs rock, med elemeter af rå punk og grunge. Deres tilgang er ærlig og intet er overgjort. Musikkener hårdtslående og larmende og spillet i øjenhøjde!

THE PREACHERS

Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så mød her dit nye yndlingsband. The Preachers er en duo fra København som godt kan lide fuzz pedaler og riffs der klæber til din hjerne. De spiller en knivskarp omgang garagerock som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst. Det larmer og det varmer!

FOREVER STILL

Forever Still, bestående af multiinstrumentalister Maja Shining og Mikkel Haastrup, har siden 2016 haft
kontrakt med verdens største uafhængige hård rock- og metal pladeselskab, Nuclear Blast Records. Nuclear Blast har udgivet bandets seneste to albums, Tied Down den 21. oktober 2016, og opfølgeren Breathe In Colours 29. marts 2019. Bandet fik 2 nomineringer af GAFFA i 2020 bla. til “Årets Danske Band” og har optrådt på DR’s hit tv-show “Alle Mod 1” med op mod 700K seere.

BLUE ROSE DOWN

Blue Rose Down er rå og kompromisløs stodderblues, der buldrer gennem mørket og river publikum frem på kanten af sæderne. Med sin nedstemte resonatorguitar, en hidsig fuzzpedal og truende stortromme, slynger Blue Rose Down mentale lussinger ud i koncertsale landet over, når han tager kampen op med indre dæmoner.

JUSTIFY REBELLION

Hårdtslående, tungt, og mere larmende end et fra din ørekanal lettende jetfly, hvis omtalte jetfly kunne spille 80’er inspireret heavy-fucking-metal. Justify Rebellion er her for at larme – og vi er SÅ klar!

FOON

FooN giver den maks gas med hårde guitar riffs og yndefulde melodier og får enhver scene til at føles som et stadion!

JUNKYARD DRIVE

Junkyard Drives musik er blevet sammenlignet med lyden fra Led Zeppelin og guitarspillet fra Aerosmith. Deres liveshows har attituden fra Guns ’n’ Roses og drivet fra AC/DC. Kort sagt: en rock oplevelse du får få andre steder på den danske scene!

WALKING RUMOR

Walking Rumor er på hjemmebane i Odense og med inspiration fra bands som Linkin Park, Papa Roach og Bring Me the Horizon ser de fire fyre fra Odense ingen begrænsninger for, hvordan man kan kombinere rap, heavy rock og metal!

ODD PALACE

Både sangskrivningen og vokalmelodierne bliver præsenteret fra et fængende og kondenseret fundament, imens det instrumentale har vokset sig stadigt tungere end hvad vi før har hørt fra bandet! Odd Palace er helt sikkert et skridt nærmere at sætte deres aftryk på rock- og metalscenen!

HOLLOW POINT

Med en vision om at bringe sin egen lyd til den danske metalscene, bringer Hollow Point en hårdt komprimeret lydmur bestående af inviterende melodier og buldrende metal riffs!